Rijschool Minova

Over Rijschool Minova

Rijschool Minova is opgericht door Mirjam van Aert-Nogarede en is actief in omgeving Bergen en op Zoom en Woensdrecht. Er wordt gereden in een schakelauto, een Volvo V40.

Op nauwkeurige wijze wordt een leerling opgeleid tot een betrouwbaar en assertief bestuurder, die vlot en veilig door het verkeer kan manoeuvreren. Elke leerling is anders, dus ook elke leerling krijgt op zijn of haar niveau les van een vaste, vrouwelijke instructeur. Met behulp van een instructiekaart worden de vorderingen inzichtelijk gemaakt en weet je precies waar je staat in de opleiding. Verder heb je de keuze uit pakketten, losse rijlessen of een versnelde opleiding.

Tijdens de rijles worden regelmatig vragen gesteld over de theorie die op dat moment van toepassing is. Een rijles duurt 60 minuten en we proberen zoveel mogelijk routes te rijden of stukken van routes die je op het examen ook rijdt, zodat je ook een beetje weet wat je kan verwachten op een examen. 

Aan het eind van de rijopleiding heeft de leerling voldoende kennis en vaardigheden om op een bekwame en zelfverzekerde manier aan het verkeer deel te nemen.