Over Rijschool Minova

Rijschool Minova is opgericht door Mirjam van Aert-Nogarede en is actief in omgeving Bergen op Zoom en Woensdrecht. Er wordt gereden in een schakelauto, een Volvo V40. 

Op nauwkeurige wijze wordt een leerling opgeleid tot een betrouwbaar en assertief bestuurder, die vlot en veilig door het verkeer kan manoeuvreren. Elke leerling is anders, dus ook elke leerling krijgt op zijn of haar niveau les van een vaste, vrouwelijke instructeur. Met behulp van een instructiekaart worden de vorderingen inzichtelijk gemaakt en weet je precies waar je staat in de opleiding. Verder is er de keuze uit pakketten, losse rijlessen of een versnelde opleiding.

Tijdens de rijlessen worden regelmatig vragen gesteld over de theorie die op dat moment van toepassing zijn. Een rijles duurt minimaal 60 minuten maar kan ook in overleg maximaal 90 minuten duren. Dit geeft soms net wat meer ruimte om door te pakken.

Over Mirjam van Aert - Nogarede

Na het behalen van mijn HBO opleiding “International Business and Languages” ben ik op zoek gegaan naar een baan die bij me past. Na verschillende functies waaronder vertegenwoordiger, inkoper, farmaceutische coördinator en customer service medewerker moest ik steeds tot de conclusie komen dat dit mij niet gelukkig maakte.

Na het grote verlies van mijn broertje Frank kwam de omslag; ik moet werk vinden waar ik écht gelukkig van word, want het leven kan maar kort zijn. Werken met mensen, coachen, een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid zijn onderdelen die hieraan moesten voldoen. Hierdoor kwam ik uit bij het beroep “rijinstructeur”. Dat ik daarnaast nog eens graag in een auto rijd is een leuke bijkomstigheid!

Ik ben getrouwd met mijn grote steun en toeverlaat David en trotse moeder van ons zoontje Damian. Daarnaast ben ik regelmatig te vinden bij mijn paard waar ik dressuurmatig wedstrijden mee rijd.

× Hoe kunnen wij u helpen?